Sursa alimentare amplificator stereo PP KT88 UL
Moderator: hpavictor
- VIOTUBEAMP
- Moderator

- A apreciat de: 3 ori
- A fost apreciat de: 214 ori
Pune și pe 12,6V un semireglabil de 250...500ohmi, cursorul la masă, altfel o să ai humm.
- tm07uxo
- Membru

- A apreciat de: 0
- A fost apreciat de: 0
Postarea de scheme in diferite moduri, culori verde cu rosu, scrisul gri sau scheme cu fundal megru face ca aceste postari sa fie greu de urmarit...Ne mai vorbind de faptul ca uni nu au calculator in atelier ca sa urmareasca schema direct de pe ecran.... si vrea exemplar tiparit dar asta presupune consum de toner exagerat. A-si propune un mod unic de postare alb megru care este mai usor de urmarit..
- carageae
- Mod global

- A apreciat de: 106 ori
- A fost apreciat de: 90 ori
Cred ca referirea era la schema pe fond negru...am editat eu doua scheme care se vedeau greu.
Probabil asa a iesit screenshot-ul din simulator, se poate salva fisierul si se poate face "negativ"....ies culori si mai ciudate, dar pe fond alb. Apoi se poate jongla din saturatie si contrast pt. o imagine ca aceea pusa de mine pe pagina precedenta, in locul sursei cu mosfet pe fond negru.
Dar si eu subscriu...ar fi mai bine sa vedem scheme macar pe fond alb...
Cum merge amplificatorul, a fost finalizat pana la urma? Sau inca e in faza de proiect?
Probabil asa a iesit screenshot-ul din simulator, se poate salva fisierul si se poate face "negativ"....ies culori si mai ciudate, dar pe fond alb. Apoi se poate jongla din saturatie si contrast pt. o imagine ca aceea pusa de mine pe pagina precedenta, in locul sursei cu mosfet pe fond negru.
Dar si eu subscriu...ar fi mai bine sa vedem scheme macar pe fond alb...
Cum merge amplificatorul, a fost finalizat pana la urma? Sau inca e in faza de proiect?