Group buy Amplificator pt casti SSHA
- carageae
- Mod global

- A apreciat de: 106 ori
- A fost apreciat de: 90 ori
Recapitulare:
carageae - 6
DANO - 2
addybiru - 3
elektronu85 - 2
Cristian Zaharia - 2
Deci momentan avem 15 bucati. Maine sau miercuri sper sa aflam si pretul exact pt. ele. Cred ca pana miercuri vom mai putea modifica, nu cred ca fac ei asa repede sita aia sau ce mai trebuie.
carageae - 6
DANO - 2
addybiru - 3
elektronu85 - 2
Cristian Zaharia - 2
Deci momentan avem 15 bucati. Maine sau miercuri sper sa aflam si pretul exact pt. ele. Cred ca pana miercuri vom mai putea modifica, nu cred ca fac ei asa repede sita aia sau ce mai trebuie.
- addybiru
- Mod global

- A apreciat de: 535 ori
- A fost apreciat de: 206 ori
Cu placere, va rog sa-i trimiteti un MP lui @carageae , dansul se ocupa de comanda si sa stabiliti modalitatile de plata, eventual sa-i lasati si o adresa la care sa trimita coletul.
Forum Hobby-Electronics
- carageae
- Mod global

Am comandat placile la Epsicom, pretul va fi de 60 de lei cu tot cu TVA. Transportul de la Epsicom il platesc eu, dar se va adauga la mine 10 lei pentru posta - pe colet, nu pe placa - cei cativa leuti care trec peste tariful postal vor compensa transportul prin curier de la Craiova.
Insa oamenii demareaza treaba doar dupa ce platim - mi se pare normal, altfel daca am fi neseriosi, raman cu ele pe cap - asa ca va rog luati legatura cu mine in privat pt. plata, va dau cod IBAN de BT. Eventual BCR, dar aia au comision.
Scrieti-mi aici, pe FB (Emanuel Caragea) sau pe mail: carageae@yahoo.com
Insa oamenii demareaza treaba doar dupa ce platim - mi se pare normal, altfel daca am fi neseriosi, raman cu ele pe cap - asa ca va rog luati legatura cu mine in privat pt. plata, va dau cod IBAN de BT. Eventual BCR, dar aia au comision.
Scrieti-mi aici, pe FB (Emanuel Caragea) sau pe mail: carageae@yahoo.com
- carageae
- Mod global

Au ajuns placile! Va rog lasati-mi adresele in privat, cei care au participat la grup.
- Fişiere ataşate
-
- SOLDER.jpg (72.36 KiB) Vizualizat de 2331 ori
-
- SILK.jpg (79.03 KiB) Vizualizat de 2331 ori
-
- Gramada.jpg (263.2 KiB) Vizualizat de 2331 ori