Am folosit TDA2050 ST pe post de convertizor sinusoidal pentru alimentarea unor module de telemetrie montate pe rotile camioanelor. Doua bucati în punte comandate de un circuit PLL la ca. 100 kHz ataca un transformator rotativ format din doua oale de ferita. Au urcat si la 150 kHz.
Actualmente folosesc 2050 UTC într-o configuratie de amplificator compozit pentru boxele de calculator (am luat cablajele de-a gata de la un membru diyaudio.com). Merg fara probleme. Se pare ca sunt peste originalul ST (din care am vreo suta recuperate).
Ati folosit TDA2050 (si TDA 2030, TDA2040) ?
Moderator: hpavictor
- hpavictor
- Moderator

- A apreciat de: 514 ori
- A fost apreciat de: 507 ori
Pentru entuziastii care nu fac compromisuri : https://rcl-electro.ru/threads/%D0%A3%D ... D0%A1.349/hpavictor scrie: Mie Iul 16, 2025 9:15 pm Se pare ca niciodată fosta Tesla nu a apucat sa producă altceva decât 2010 și 2020 .
2030 este un fake cu clăbuci ...
Dar acest lucru nu contează , ci faptul ca este echivalent oarecum funcțional .
Aveți mai sus un link functional de la un magazin absolut serios , de unde puteți achiziționa o variantă superioara de tda2030 , sub denumirea de LM 1875 .
Diferența dintre geniu și prostie este că geniul are limitele sale.
Iosif Vissarionovici Stalin a spus : „Orice greșeală are un nume și un prenume”
Nu te certa niciodată cu un prost. S-ar putea cei din jur să nu vadă diferența...
Audiosaurus Rex
Iosif Vissarionovici Stalin a spus : „Orice greșeală are un nume și un prenume”
Nu te certa niciodată cu un prost. S-ar putea cei din jur să nu vadă diferența...
Audiosaurus Rex