Pentru cei care stiu Rusa si vor sa se apuce de bobinat proiectat transformatoare de iesire atasez 2 linkuri de unde se pot downloada 2 carti despre transformatoarele de iesire.
https://yadi.sk/i/mIMe2W9W1CAYhg
https://yadi.sk/i/HhkZgm0IKwp4Hg
Ar fi bine ca cineva care are timp disponibil si stie si are bunavointa de a impartasi cu alti sa faca un exemplu de calculare a unui transformator de iesire pentru un etaj single ended si pentru un etaj push pull
Carti in rusa despre Transformatoarele de iesire
Moderator: carageae
- hpavictor
- Moderator

- A apreciat de: 514 ori
- A fost apreciat de: 507 ori
Eu am rugat ca cineva binevoitor , să folosească Google Translate și prin metoda copy / paste să mărească zestrea tehnica a forumului , în două cazuri .
Erau subiecte de foarte mare valoare tehnică ...
Până în prezent nu s-a sacrificat nimeni , așa că mai bine procedez astfel

.
Eu puteam sa o fac implicit de la postarea inițială , dar am dorit să testez binevoința și interesul userilor forumului .
Concluziile sunt clare , iar curiozitatea userilor este ușor de evaluat după numărul de descărcări ale documentelor PDF .
Nici măcar moderatorii nu au descărcat acele documente ... sunt mai multi moderatori decât descărcări .
A , dacă erau poze frumoase , da , se zgâriau la ele .
Păcat , entuziasmul inițial e pe ducă ...
Erau subiecte de foarte mare valoare tehnică ...
Până în prezent nu s-a sacrificat nimeni , așa că mai bine procedez astfel
Eu puteam sa o fac implicit de la postarea inițială , dar am dorit să testez binevoința și interesul userilor forumului .
Concluziile sunt clare , iar curiozitatea userilor este ușor de evaluat după numărul de descărcări ale documentelor PDF .
Nici măcar moderatorii nu au descărcat acele documente ... sunt mai multi moderatori decât descărcări .
A , dacă erau poze frumoase , da , se zgâriau la ele .
Păcat , entuziasmul inițial e pe ducă ...
Diferența dintre geniu și prostie este că geniul are limitele sale.
Iosif Vissarionovici Stalin a spus : „Orice greșeală are un nume și un prenume”
Nu te certa niciodată cu un prost. S-ar putea cei din jur să nu vadă diferența...
Audiosaurus Rex
Nu te certa niciodată cu un prost. S-ar putea cei din jur să nu vadă diferența...
Audiosaurus Rex
Din păcate la cărțile puse de mine nu merge cu copy paste si dupa google translate, eu in electronica la nivel de hobby care e aici eu urmez o cale mai îngustă și în limita timpului liber disponibil pe care îl am o urmez de aia e un oarecare dezinteres fata de alte posturi fără supărare.
Iar cu dezinteresul celorlalți ce sa zic și eu fiecare cu mentalitatea, prostia lui. Dar uneori uni contribuie mai mult alți mai puțin și alți de fel doar se folosesc de informațiile puse de alți.
Oricum dacă aicea pe forum nu e nimeni care sa fie dispus sa arate cum se fac unele calcule pt trafuri de ieșire sau calcule pt alte nebunii ce rost mai au aceste forumuri? Sunt doar pt a arata ce am făcut fiecare, marketing?
Eu am foarte multe cărți pt tuburi, în rusa, engleza pe care mulți le-ar dori dar nu pot sa pun cărți pe aicea ca un robot și nimeni sa mai vina cu alte completări când e nevoie, mulți nu pun informații cu adevărat utile din cauza mentalități comuniste pe care o au și țin totul pt ei ca și cum nush ce secretu dracului o fi
Iar cu dezinteresul celorlalți ce sa zic și eu fiecare cu mentalitatea, prostia lui. Dar uneori uni contribuie mai mult alți mai puțin și alți de fel doar se folosesc de informațiile puse de alți.
Oricum dacă aicea pe forum nu e nimeni care sa fie dispus sa arate cum se fac unele calcule pt trafuri de ieșire sau calcule pt alte nebunii ce rost mai au aceste forumuri? Sunt doar pt a arata ce am făcut fiecare, marketing?
Eu am foarte multe cărți pt tuburi, în rusa, engleza pe care mulți le-ar dori dar nu pot sa pun cărți pe aicea ca un robot și nimeni sa mai vina cu alte completări când e nevoie, mulți nu pun informații cu adevărat utile din cauza mentalități comuniste pe care o au și țin totul pt ei ca și cum nush ce secretu dracului o fi
- hpavictor
- Moderator

Nu stiu daca trebuie sa raspund politicos sau nu la adresa vanatorilor de scheme si know-how ...
In fine , viata e cum e .
Nu pot invinovati pe nimeni de nimic .
Lipsa de cooperare intre useri duce la scaderea entuziasmului .
Habar nu aveti ce pierdeti ...
In fine , viata e cum e .
Nu pot invinovati pe nimeni de nimic .
Lipsa de cooperare intre useri duce la scaderea entuziasmului .
Habar nu aveti ce pierdeti ...
Audiosaurus Rex
Audiosaurus Rex
- admin
- Administrator

- A apreciat de: 42 ori
- A fost apreciat de: 22 ori
Atunci sa dam jos cu comunismul...si pot preda si eu stafeta daca e cazul, nu-s legat de scaun, sa zic asa; sa-l aducem pe Iulian, fostul admin al defunctului pentoda-forum. Taie si spanzura, nu vor mai fi peste 100 de membri dar aia care raman, sigur vor colabora si vor fi activi; nu ca il admir, dar poate e mai bine asa cum a procedat el.
- k3nou
- Membru

- A apreciat de: 82 ori
- A fost apreciat de: 12 ori
Buna ziua!
Fiecare are libertatea de a alege ce vrea sa citeasca.
Nu cred ca are rost sa ne suparam ca a descarcat sau nu.
Posibil useri au alte proiecte in constructie, alte preferinte sau pur si simplu nu a fost momentul potrivit de a descarca documentele. (Google translate, nu traduce corect si lipsa experientei poate face ca materialul sa fie greu de digerat).
E bine ca au fost incarcate, ca ati avut dorinta de a impartasi din cunostintele dumneavoastra.
Nu cred ca are rost sa va certati pentru ceva ce mai tarziu o sa devina un subiect de interes.
O zi buna, pace si armonie !!!
Fiecare are libertatea de a alege ce vrea sa citeasca.
Nu cred ca are rost sa ne suparam ca a descarcat sau nu.
Posibil useri au alte proiecte in constructie, alte preferinte sau pur si simplu nu a fost momentul potrivit de a descarca documentele. (Google translate, nu traduce corect si lipsa experientei poate face ca materialul sa fie greu de digerat).
E bine ca au fost incarcate, ca ati avut dorinta de a impartasi din cunostintele dumneavoastra.
Nu cred ca are rost sa va certati pentru ceva ce mai tarziu o sa devina un subiect de interes.
O zi buna, pace si armonie !!!
- hpavictor
- Moderator

Nu se ceartă nimeni , doar constat cu amărăciune cum " merge " viața înainte .
Cât despre asemănarea cu alte forumuri ...
Hmmmmmmm .
Cât despre asemănarea cu alte forumuri ...
Hmmmmmmm .
Audiosaurus Rex
Audiosaurus Rex
- hpavictor
- Moderator

Atenție la ceea ce îți dorești , e posibil ca dorința ta să se transforme în realitate palpabilă .admin scrie: Mie Aug 26, 2020 10:25 am Atunci sa dam jos cu comunismul...si pot preda si eu stafeta daca e cazul, nu-s legat de scaun, sa zic asa; sa-l aducem pe Iulian, fostul admin al defunctului pentoda-forum. Taie si spanzura, nu vor mai fi peste 100 de membri dar aia care raman, sigur vor colabora si vor fi activi; nu ca il admir, dar poate e mai bine asa cum a procedat el.
Dar oare știi ( știm ) ce e mai bun pentru forum ?
Mă refer la modul general .
Oricum nu vad legătura cu comunismul ( ferească Dumnezeu ) sau cu referirea la unele persoane , necunoscute mie .
Parcă subiectul era un hobby care ne unește , electronica .
Până la urmă , răspunde cineva afirmativ la propunerile mele anterioare legate de Google Translate ?
Sunt curios .
Audiosaurus Rex
Audiosaurus Rex
- Iulian
- Membru

- A apreciat de: 0
- A fost apreciat de: 20 ori
Traduceți din rusă în engleză, e mai accesibil ca intelegere, pentru cei care știu engleză.
Vă poate ajuta Google cu asta doar că trebuie să-i dați textul în alt format. E ceva de muncă la toată treaba asta și nu văd cine s-ar implica. Mari rezultate n-o să obțineți , oricât de mult ați toci cartea aia. Ampurile cu lămpi sunt scumpe, tocmai din pricina trafurilor și a lămpilor iar soluțiile diy fără o bună experiență practică duc la obținerea unui cost relativ redus în directă măsură cu scăderea calității. Cum traful de ieșire este un mare compromis, șansele sunt reduse drastic în a obține calitate. Ultimul traf făcut în regim diy a necesitat trei bobinări și rebobinari... Încă nu era unde trebuie.
Ăsta a fost și unul din motivele pentru care am renunțat la proiectele cu tuburi electronice.
Nu trebuie să vă descurajați, însă. Există destule soluții dacă pasiunea e mare.
Vă poate ajuta Google cu asta doar că trebuie să-i dați textul în alt format. E ceva de muncă la toată treaba asta și nu văd cine s-ar implica. Mari rezultate n-o să obțineți , oricât de mult ați toci cartea aia. Ampurile cu lămpi sunt scumpe, tocmai din pricina trafurilor și a lămpilor iar soluțiile diy fără o bună experiență practică duc la obținerea unui cost relativ redus în directă măsură cu scăderea calității. Cum traful de ieșire este un mare compromis, șansele sunt reduse drastic în a obține calitate. Ultimul traf făcut în regim diy a necesitat trei bobinări și rebobinari... Încă nu era unde trebuie.
Ăsta a fost și unul din motivele pentru care am renunțat la proiectele cu tuburi electronice.
Nu trebuie să vă descurajați, însă. Există destule soluții dacă pasiunea e mare.
- Rating: 16.67%
Abtine-te sa-mi dai like. Pastreaza-l pentru egocentrici, ei au mai multa nevoie.
Lăsând la o parte frustrarea mea
mai vin în ajutor cu o carte despre transformatoarele de ieșire, în cartea de mai jos de la pagina 45 se arata cum se calculează un OT și multe informații utile. Cartea este în engleza, nu prea merge cu google translate ca e un pdf scanat.
https://yadi.sk/i/yEGM0GTvL_y5vw
https://yadi.sk/i/yEGM0GTvL_y5vw