1237 merita un topic separat, va prezint 2 schema folosite de mine pentru alimentari intre 40 si 60Vcc. Foaia de catalog: https://www.futurlec.com/Others/UPC1237HA.shtml. N-am facut niciodata un symbol, am folosit un header de 8 pini din lene.
Una este pentru un singur canal, dar e nevoie de inca o rezistenta de 120k ca sa devina comuna ambelor canale. Eu le-am vrut separate. Declansarile sunt la cam +1,5V si tot atata pe negativ. Intarzierea intre 1 si 2 secunde. Testarea inainte la punerea in cutia amplifului este importanta - fiind singurul mod de a valida integratul cumparat de pe eBay.
Am preferat sa folosesc relee in serie ca sa nu disip aiurea caldura in rezistente serie. Sunt dintre cei care nu se bazeaza pe contactele serie ca sa "mareasca" capabilitatea de rupere a contactelor, caci e o iluzie sa crezi ca ambele vor deschide exact in acelasi timp. Un releu va fi mai rapid decat celalalt, suficient cat sa faca sa munceasca mai mult un contact cat sa se parleasca.

Am sa marturisesc, de mult cochetez cu o protectie mai de anul 2020, am stresat anumiti colegi cu discutii despre, dar tot o las pe alta data. Adun piese si desenez scheme doar...
Daca sunt intrebari despre modul de calcul al lui 1237 la diferite tensiuni de alimentare CC pot sa raspund.